Riddick odklidil Butlera, Millerovi na tripu se drží

Vin Diesel sice neudělal v kinech při premiéře svého Riddicka kdovíjak velký boom, přesto mu výdělky stačily na první místo v žebříčku.

Riddickovo dobrodružství vydělalo za první víkend něco kolem 19 milionů dolarů, což by normálně moc neoslnilo, ale při rozpočtu 40 milionů se jedná o výborné číslo. A vzhledem k tomu, že film vytvořil Diesel v podstatě na objednávku fandů, to tvůrce potěší o to víc.

The Butler díky tomu spadnul o patro níže, ale pořád je na tom dobře - sto milionů dolarů je za dveřmi. Dost nečekaně pak vypadá třetí místo v žebříčku, protože mexická záležitost takhle vysoko dlouho nebyla. Instructions Not Included mají na kontě 20 milionů a může za to hlavně dobrý producentský záměr, neboť hispánců žije ve Spojených státech poměrně dost.

Millerovi na tripu bouchají šampáňo pravidelně po každém týdnu a nejinak tomu je i teď. Film má 123 milionů celkem, z čehož osm přidal za posledních pár dní. Komerčně úspěšná komedie jako řemen. Pátou příčku uzavírají výčet animovaná Letadla, nakonec docela úspěšná záležitost, která se blíží k hranici 80 milionů dolarů.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Letadla

(Planes)

Režie: Klay Hall

Riddick

Režie: David Twohy

Millerovi na tripu

(We're the Millers)

Režie: Rawson Marshall Thurber

Komorník

(The Butler)

Režie: Lee Daniels

Další články v kategorii