Monika Zoubková

Mladá nadějná herečka Monika Zoubková se na televizní obrazovce pohybuje již několik let. Diváci jí však mohou intenzivně vídat až od tohoto roku, kdy přijala roli mladé doktorky Terezy Valšíkové v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

V lednu 2008 se na obrazovce televize Nova představila druhá řada jednoho z nejsledovanějších českých seriálů Ordinace v růžové zahradě. S pořadovým číslem 2 přišla změna i v prostředí, kde se seriál odehrává. Z gynekologie totiž tvůrci zamířili na chirurgii a logicky to s sebou přineslo i nástup několika nových hereckých tváří. Jednou z nich je i mladá, jednatřicetiletá herečka, Monika Zoubková.

Monika se narodila v Krnově do rodiny dvou lekářů a Janáčkovu akademii múzických umění v Brně dokončila v roce 1999 po čtyřech letech studií. Od té doby se protlouká jak na divadelních prknech, tak televizí. Prošla divadelním spolkem Kašpar, kde si zahrála více než deset rolí. Čtyři roky byla v angažmá v pražském Divadle Rokoko, podívala se i do Studia Dva, které hostuje ve Švandově divadle nebo Divadla Na Prádle.

Poměrně úspěšná je Zoubková i na televizním poli. Kromě Ordinace v růžově zahradě 2 si zahrála i v seriálech Nemocnice na kraji města po 20 letech, Poslední sezóně, Četnických humoreskách, Zdivočelé zemi nebo kriminálce Eden. Kromě toho jí mohli diváci vidět v televizních filmech Psí kus nebo PF 77. Objevila se i v celovečerním filmu Kousek nebe.

Monika si tu a tam zahraje i v reklamě. Vedle propagace mobilního operátora Oskar (teď Vodafone) účinkovala i v reklamách stavební společnosti Ravak nebo špeditérské DHL. Navíc natočila i filmový spot Kulička na podporu bezbariérových vstupů do kin, který se zároveň v kinosálech před filmy promítal.

V polovině dubna 2008 jí diváci uvidí po boku Jiřího Mádla ve filmové komedii Patrika Hartla Taková normální rodinka. Snímek, který se inspiroval stejnojmenným televizním seriálem ze začátku sedmdesátých let minulého století, se natáčel převážně v létě minulého roku v Českém ráji.

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »

52

Nejlepší herečka

 od  | 29.05.2009 18:20:26
0
Je to moje nejoblíbenější herečka. j edost dobrá!
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »