Třetí Underworld už v lednu

Tři roky jsme museli čekat na to, abychom se mohli vydat do kina na pokračování akčního hororu Underworld. Režíserský flek však už nepatří Lenu Wisemanovi, který měl pod palcem dva předešlé Underworldy, ale Patricku Tatopoulosovi. A co si pro nás tenhle Francouz nachystal?

Že mezi lykany a upíry panují už po staletí ukrutné boje, ví snad každý nadšenec jedničky či dvojky Underworldu. Bohužel musím zklamat některé odpůrce prequelů - ve třetím pokračování se děj přesune do daleké minulosti. Můžete tedy rovnou zapomenout na Selenu (Kate Beckinsale), kterou nahradí mocná vůdkyně upíří rasy Sonja alias Rhona Mitra (Soudný den, Odstřelovač aj.) a ani lykaní mutant Michael Corvin (Scott Speedman) se ve trojce neobjeví. Pevně věřím, že i s absencí dvou hlavních postav bude film stejně akční a napínavý, jako byly předchozí dva.

Patricka Tatopoulose čeká pořádně velké sousto. Zatím se točil jen kolem návrhů monster a veškerých záporných zloduchů, které jsme v kinech za posledních deset let mohli shlédnout (např. Godzilla, Já robot, Já legenda aj.). Faktu, že by měl Tatopoulos Underworld: Rise of the Lycans pokazit se tedy moc nebojíme. Na premiéru v USA se můžeme těšit už 23. ledna 2009, v České Republice pak pravděpodobně o měsíc později.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Underworld: Vzpoura Lycanů

(Underworld: Rise of the Lycans)

Režie: Patrick Tatopoulos

Další články v kategorii