Paul Walker z Rychle a zběsile zemřel při autonehodě

Je to těžký, nicméně bohužel pravidvý paradox. Herec Paul Walker, který se proslavil rolí Briana O'Connera ve filmové sérii Rychle a zběsile, tragicky zahynul při autonehodě. Bylo mu 40 let, zanechal po sobě 15letou dceru.

Walker v době nehody neřídil, ale seděl na místě spolujezdce. Havaroval jeho kamarád při cestě na charitativní akci pro pomoc lidem po tajfunu na Filipínách. Oba zahnuli v červeném Porsche v sobotu severně od Los Angeles, když s autem narazili do sloupu osvětlení a do stromu. Vůz poté začal hořet. Podle policie může za nehodu vysoká rychlost.

Rychost byla ostatně hlavním tématem série, která přinesla Walkerovi největší popularitu. Herec, který začínal v reklamách, připravoval od letošního září sedmý díl Rychle a zběsile (šestka šla do kin teprve v květnu) a zatím není jasné, zda se jeho smrt v sedmém pokračování nějak odrazí. Jeho posledním dokončeným filmem byl thriller Hours, jenž má mít premiéru tento měsíc.

"Paul byl 14 let jedním z nejmilovanějších a nejrespektovanějších členů naší studiové rodiny. Tato ztráta je zdrcující pro nás, pro každého, kdo se podílel na filmech Rychle a zběsile, a pro nespočet fanoušků," uvedla společnost Universal Studios.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.