Hra o trůny 6 je nejlepší sezóna, jakou jsme kdy udělali, věří tvůrci

Tvůrci seriálu Hra o trůny David Benioff a Dan Weiss si myslí, že šestá sezóna nejúspěšnějšího seriálu současnosti bude tou nejlepší, která se zatím natočila.

"Hodně jsme o tom s Danem mluvli. V předchozích sezonách jsme obvykle měli vždy jednu či dvě epizody, z jejichž výsledku jsme byli trochu nervózní a nakonec nedopadly tak, jak jsme doufali. V této sezoně žádná taková epizoda není. Měli jsme skvělé režiséry, kteří věděli, co spolu s vynikajícími kameramany dělají," uvedl Benioff, jenž prý už během psaní scénáře pomyslel na to, že by to mohla být nejsilnější sezóna Hry o trůny.

"Epizody jsou ale nakonec ještě lepší, než jsme doufali. Stále se zdráháme říci, že je to nejlepší sezóna, protože nejsme diváci. Jsme tak blízko vývoji, že nemůžeme být nestranní. Ale něco mi říká, že je tomu skutečně tak. Právě proto jsem tak pyšný," dodal Benioff.

Deset epizod si rozdělilo celkem pět režisérů (Jeremy Podeswa, Daniel Sckheim, Jack Bender, Mark Mylod a Miguel Sapochnik). Šestá sezona si na HBO odbude svou premiéru 24. dubna.

Zdroj: Collider

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Hra o trůny

(Game of Thrones)

Režie: Brian Kirk, Daniel Minahan, Alan Taylor, Timothy Van Patten, Neil Marshall

Další články v kategorii