Utajený pasažér potěší fanoušky thrillerů z kosmu

Fanoušci vesmírných sci-fi thrillerů typu Interstellar, Gravitace nebo Armagedon si určitě v nadcházejícím snímku režiséra Joe Penna příjdou na své. Těžko na první dobrou říct zda se kvalitou přiblíží výše uvedeným veledílům, ale určitě to může zkusit.

Nahlížejme nato i z té druhé stránky. Tvůrci nemají v posledních letech příliš mnoho možností jak plnohodnotně natáčet jako za starých (lepších) časů. Nutno však podotknout, že čtyřčlenná posádka vesmírné lodi mířící na Mars, jakožto komepletní herecký reperoát působí minimálně kreativně, a v rámci úspory financí ba až dokonale.

Toni Collette, Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson jsou poměrně sympatickým souborem čtyř herců, jejichž dřívější filmové role nacházeli spíše vedlejší pozice. Teď jsou všechny oči upřeny jen na ně čtyři – doslova.

Trailer vypadá dobře, třebaže lze z videa odhadnout minimálně třičtvrtě dějové linky a pak akorát čekat na finální rozuzlení. Utajený pasažér zřejmě určitě vybalancuje nudný sobotní večer v domácí izolaci. Žádnou velkolepou podívanou ovšem nečekejme.

Film má premiéru 22.dubna 2021 na službě Netflix.


Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 27.03.2021
Kategorie: Trailery
Autor: Václav

Filmy

Utajený pasažér

(Stowaway)

Režie: Joe Penna

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.