Spirála strachu pokračuje v hororové sérii SAW

Už se to pomalu ani nedá spočítat na prstech u rukou, a ještě když jeden třeba z ničeho nic uletí, usekne se nebo rozdrtí. Hororová thriller série Saw se podobnými nechuťárnami doslova vyžívá. Skoro každé pokračování této dlouhé ságy za sebou měl jiný režisér nebo tvůrce, což mnohdy dohánělo filmové kritiky (a vlastně i diváky) k šílenství. Devátý zářez se bude snažit navázat na původní úspěch.

Je to tak. Původní Saw z roku 2004 od Jamese Wana v sobě neslo skvělé napětí a originalitu. Bylo to něco jiného a nového na tehdejší dobu, jenže všeho moc škodí. Následujících sedm pokračování, která se přetahovala spíše o to, vytvořit co největší lidská jatka nebo důvtip, jak uškvařit nebo rozkrájet oběti, za sebou nenechala nic vyjímečného. Podaří se devátému dílu Saw znovu zahnat diváka do kouta a ponořit ho do temné atmosféry, jako učinil první film? Dáváme tomu naděje. 

Film Spirála strachu: Saw pokračuje je plánován na 24.06.2021 do českých kin, nicméně očekávat ho pravděpodobně můžeme i na platformách Netflix nebo HBO.
Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 04.04.2021
Kategorie: Trailery
Autor: Václav

Filmy

Spirála strachu: Saw pokračuje

(Spiral: From the Book of Saw)

Režie: Darren Lynn Bousman

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.