The Mist

Mlha kam se podíváš a hutná atmosféra by se dala krájet na kusy. Nový trailer snímku The Mist mě překvapil v pozitivním slova smyslu.

Na internetu se objevil v pořadí již druhý trailer (o tom prvním psal mimochodem před časem Lichtenberg) k podívané zvané The Mist. Jedná se o zadaptování příběhu od uznávaného (a jak je v traileru krásně zmíněno - mistra hrůzy) Stephena Kinga kritiky milovaným režisérem Frankem Darabontem. Tenhle člověk má na svědomí totální, dvanáct let starou bombu Vykoupení z věznice Shawshank a režíroval i ceněnou Zelenou míli. Mimo to napsal první verzi scénáře ke čtvrtému Indiana Jonesovi.

Darabont se teď dal na úplně jiné téma. V malém městečku vypukla bouře a město zahalila mlha, ve které se něco skrývá. A rozhodně to něco nemá dobré úmysly. Do malého supermarketu se schovala skupinka přeživších. Otázka je, jak dlouho tam vydrží bez újmy na zdraví. "Svině z mlhy" chtějí dovnitř. A já se při pohledu na ukázku, která se od té první liší třeba dalšími přidanými záběry a scénami, začínám těšit na českou premiéru v březnu příštího roku. Bude to mít atmošku, to mi věřte.

Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 21.10.2007
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Mlha

(The Mist)

Režie: Frank Darabont

Související články

[Retro]
[Trailery]

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.